Antwoorden vanuit vrede

Er komen vaak situaties voor waarvan ik denk daar kan ik wel wat over schrijven of over zeggen, maar voordat ik aan schrijven toe kom voel ik meestal vrede. Ik voel dan niet meer de behoefte om er iets over te zeggen. Alles is in deze staat van zijn tenslotte al goed. Ik voel liefde, ontzettend veel liefde. Echter komt er niets uit mijn handen en dat is knap lastig als je jezelf wilt laten zien aan de wereld. Gelukkig ontdekte ik dat juist deze staat van zijn ideaal is om bijvoorbeeld te coachen of om vragen te beantwoorden.

Als ik terug kijk….. dan wist ik dit al een tijdje, want het maken van een blog of video deed ik in de meeste gevallen als iemand mij een vraag had gesteld. Dit inzicht was ook al een keer op een meditatie avond naar voren gekomen die ik volgde. Tijdens een spiegeloefening in tweetallen vertelde ik dat ik andere nodig had om mezelf te laten stromen. Om in beweging te komen vanuit het punt van stilte en vrede.

IkVrede op aarde symbool handen word dus blij van mensen en van vragen. Dan kan ik gaan stromen.

En op de vraag of ik altijd in vrede verkeer….. nee ik ken ook mijn uitdagingen. In sommige situaties word ik zodanig uitgedaagd dat ik de vrede in mezelf weer moet zoeken. Soms gaat het snel en voor sommige uitdagingen heb ik echt even de tijd en soms ook hulp van anderen nodig.Gerelateerde artikelen:
  • Liefdevolle aarde
  • De spirituele 4e dimensie
  • Boodschappen van liefde (overzicht)

  • Tags:

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    2 reacties op “Antwoorden vanuit vrede”