Meteen naar de inhoud

Hoe kan Ascensie Licht je helpen als HSP?

  Verlichting

  Tijdens meerdere levens kun je groeien en tot inzichten komen. Je kunt mooie momenten, maar ook pijnlijke gebeurtenissen zoals trauma’s ervaren, die je kunt helen en overwinnen.

  Dit pad leidt tot verlichting (ascensie), waarbij je dualiteit overstijgt, in eenheid komt en onvoorwaardelijke liefde ontwikkelt voor alles wat er is. 

  Bewustzijn

  Mensen die een Bijna Dood Ervaring (BDE) hebben gehad hebben vaak eenheid en onvoorwaardelijke liefde ervaren. 

  Zodra verlichting is bereikt komt je in een ander, nieuw en verhoogd bewustzijn terecht. Wat verlichting doorgaans anders maakt dan een Bijna Dood Ervaring is dat de dualiteit volledig is doorleefd en is overstegen. Er ontvouwt zich een nieuw bewustzijn. Dit nieuwe bewustzijn met bijbehorende energie laat zich niet omschrijven. Er is een enorme scheppingskracht, liefde en eenheid van een allesomvattend niveau. Je bewustzijn reikt verder dan je ego en je ervaart op diep niveau dat de kosmos zich in jou bevindt, dat we met elkaar één zijn en dat iedereen het licht is.

  bos met licht

  Hoe raak je verlicht?

  Er zijn vele wegen die leiden naar verlichting. Ieder zijn weg is uniek. 

  Het ontvangen van de energie die met verlichting resoneert helpt je om processen van verlichting sneller te doorlopen. De energie tilt je energetisch op. Het helpt je naar een hoger bewustzijn toe, waardoor vrede en onvoorwaardelijke liefde gemakkelijker geïntegreerd kunnen worden in je dagelijkse leven.

  Opgestegen Meesters

  Meerdere mensen gingen je voor op het pad naar verlichting, zoals Opgestegen Meesters. Bekende Opgestegen Meesters zijn Jezus, Boeddha, Maria Magdalena en Saint Germain.

  Scheppingstralen

  Opgestegen Meesters kunnen je begeleiden in jouw Ascensie proces. Dat doen ze met specifieke kwaliteiten die resoneren met één of soms meerdere scheppingsstralen.

  Als je de scheppingsstralen hebt doorleefd en daarin tot Ascensie bent gekomen, kom je tot een nieuw verhoogd bewustzijn. Energie ontvangen vanuit dit bewustzijn geeft een spirituele groeipower; het helpt om problemen vlot los te laten en je weg naar Ascensie te vergemakkelijken en versnellen.

  De kennis over scheppingsstralen is oud. Alice Bailey en Blavatsky hebben bekendheid gegeven aan de eerste 7 stralen. Nu de kennis over Atlantis afgelopen jaren weer actiever is geworden zijn ook de 12 stralen van Atlantis door verschillende mensen opgeschreven.

  Ik werk met 18 scheppingsstralen. Binnen deze stralen zijn oneindig veel mogelijkheden om tot verlichting te komen. De stralen 12 tot en met 18 resoneren vaak met Nieuwetijdskinderen (of volwassen). Deze stralen zijn qua frequentie subtieler en hebben een relatie met de diverse sterrenstelsels zoals Sirius, Andromeda en Orion.

  Je kunt deze energie ontvangen op een specifiek proces met heel gericht één scheppingsstraal of als Ascensie Licht met alle achttien stralen tegelijk waarbij je energetisch opgetild wordt. Zo helpt Saint Germain bij transformatie/ transmutatie met de violette vlam en de violette scheppingsstraal (straal 7), waar hij beheerder van is. Daarbij wordt hij ondersteunt door engelen, priesters en priesteressen.

  Wat is het verschil tussen Oerlicht en Ascensie Licht?

  Oerlicht omvat onder meer:

  logo transparant oerlicht
  • De blauwdruk van het universum waarin alles besloten ligt.
  • De scheppingsstralen.
  • Jouw goddelijke blauwdruk van optimale gezondheid.
  • Het komen tot Ascensie (verlichting).

  Het ontvangen van Oerlicht wordt als zeer krachtig, helend en ondersteunend ervaren op het pad spirituele pad naar verlichting. Ascensie Licht daarentegen is meer gericht op het integreren van de energie van verlichting en het versnellen van je spirituele groei naar een nieuwe bewustzijn.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  nv-author-image

  Mathijs van der Beek

  Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

  Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.

  Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  5 reacties op “Hoe kan Ascensie Licht je helpen als HSP?”

  1. klinkt heel interessant Mathijs, maar ben nu druk met oerlicht bezig, helpt mij om weer vreugde te beleven en geeft me meer zelfvertrouwen. Ga vast nog meer ontdekken

  2. Door de healing kwam ik in een diepe rust . werd overal naar toegeleid en vond het heerlijk. Opeens was het tijd, vond het verrassend dat het uur voorbij was. Dank je wel Mathijs

  3. Door de healing merk ik dat er meer ruimte vrijkomt voor vrede en liefde.Door mij bewust aan over te geven word ik begeleid naar hele mooie en bijzondere plekken en voel duidelijk aanwezigheid van heel veel liefde.ik krijg steeds meer complimenten van mensen om mij heen hoe ik veranderd ben,rustig en kalm en veel minder wantrouwend dan ik was voor ik deel begon te nemen aan deze healingen.zo dankbaar dat ik hier aan mag deelnemen.ik kan mij veel beter focussen op positieve energieën om mij heen en deze delen en mijzelf beschermen tegen negativiteit.dank je wel Mathijs,wil zeker maandelijks mee blijven doen.