Wil jij je als HSP door Opgestegen Meesters laten ondersteunen?Wil jij je als HSP door Opgestegen Meesters laten ondersteunen?

”Eindelijk voelde ik me verbonden en ondersteund als HSP!”

Mijn naam is Mathijs van der Beek. Van kinds af aan was ik op zoek naar zingeving en verbinding met de spirituele wereld. Wat ik ook probeerde als hoogsensitief persoon: niets werkte.

Dat veranderde toen ik ontdekte hoe ik met Opgestegen Meesters kon werken. Dat zijn mensen die eerder op aarde hebben geleefd en verlicht waren: zij leefden vanuit hun hart. Denk maar aan Boeddha of Jezus.

Mijn leven kwam in de flow en ik zag mogelijkheden die ik eerder niet zag. Bovendien was ik niet meer bang om de verkeerde keuzes te maken. Eindelijk kon ik mijn missie leven!

Als ik dit eerder ontdekt had dan had ik niet zo hoeven worstelen…

Herken je dit als HSP:

 • Je leven gaat allemaal een beetje ‘stroef’
 • Je blijft worstelen en het lijkt wel of je elke keer dezelfde problemen tegen komt
 • Je zit in een vicieuze cirkel
 • Je durft niet te staan voor wie je bent
 • Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken
 • Je hebt last van angst
 • Je hebt last van onzekerheid/negatieve gedachten en zwaarheid
 • Je hebt niet het gevoel dat je straalt
 • Je ervaart geen controle over je leven
 • Je ziet geen/weinig mogelijkheden om uit de impasse te komen
 • Je vraagt wel hulp van ‘boven’, maar er verandert niets
 • Je wilt wel iets aanpakken of veranderen, maar je hebt het gevoel dat iets je tegen houdt. Je weet alleen niet precies wat.
 • Je weet niet hoe je met Opgestegen Meesters moet werken

”HSP hebben van nature een aanleg om met Opgestegen Meesters te werken!”

Opgestegen Meesters kunnen je helpen om uit de vicieuze cirkel te stappen en om in de flow te komen.

Ongeveer 1 op de 5 mensen is een hoogsensitief persoon (HSP). Zij hebben vaak van nature een aanleg om met Opgestegen Meesters te werken. Veel hooggevoelige mensen weten echter niet precies wat Opgestegen Meesters werkelijk zijn, hoe ze zich ermee kunnen verbinden en hoe zij zich door hen kunnen laten ondersteunen. Het is een ‘ver van hun bed show’…

Toch kan het verkrijgen van kennis en vaardigheden hierover eenvoudig en zelfs leuk zijn! Ik help je er graag bij met de Online Cursus ‘Werken met Opgestegen Meesters’!

In de online cursus ‘Werken met Opgestegen Meesters’ ontdek je o.a.:

 • Wie Opgestegen Meesters zijn
 • Het geheim hoe jij je met Opgestegen Meesters verbindt en hoe je ze om hulp vraagt en in jouw voordeel werken
 • Hoe je dromen en wensen helderder krijgt
 • Hoe je duidelijker krijgt waarom je hier op aarde bent
 • Hoe je een vicieuze cirkel en blokkades die je tegen houden om je missie te leven (zoals onzekerheid, zwaarheid, negatieve gedachten en dat je wel weet wat je wilt, maar het niet durft of angst om verkeerde keuzes te maken) oplost
 • Hoe je je ondersteunt (in plaats van alleen) voelt
 • Hoe je meer eenheid (in plaats van eenzaamheid) ervaart
 • Hoe je gemakkelijk problemen zoals strijd oplost
 • Hoe je meer geniet van het leven en moeiteloos lééft
 • Hoe je meer licht, zachtheid en liefde in je leven krijgt
 • Hoe je meer controle ervaart over je leven
 • Hoe je gemakkelijker voor jezelf durft te staan
 • Hoe je meer zingeving ervaart
 • Hoe je met meer vertrouwen in het leven staat
 • Hoe je ervoor zorgt dat je talenten gaan stromen en je je potentie benut
 • Hoe je keuzes vanuit jezelf maakt
 • Hoe je je energie reinigt met behulp van Opgestegen Meesters
 • Hoe je vergeeft waardoor je in plaats van blijft hangen in een vicieuze cirkel voorwaarts gaat
 • Hoe je emoties naar liefde transformeert

Inclusief 4 bonussen (t.w.v. € 298,00):

1. Één jaar online support, ter waarde van € 197,00
2. Opgestegen Meester kaarten ter waarde van € 47,00
3. Een extra bonus om hardnekkige blokkades op te lossen, ter waarde van € 27,00
4. Speciale bonus met wijsheden van Opgestegen Meester Kuthumi € 27,00

Je kunt direct starten met de online cursus ‘Werken met Opgestegen Meesters’.

De totale investering is €297,-
Dat is inclusief bonussen!

Wat anderen zoal over deze cursus zeggen:

”Vele mooie inzichten. Spirituele groei. Anders omgaan met de medemens. Op een opbouwende manier situaties, confrontaties benaderen of bekijken. Ongelooflijk dankbaar voor alles dat me aangereikt werd om deze ervaring en groei te ervaren. Bijzondere dank aan jouw dat je op mijn weg kwam om de mogelijkheid te geven kennis te maken met de opgestegen meesters die nu in mijn leven aanwezig zijn.”

– Julienne Van de Voorde

Dat opgestegen meesters zeker de weg is, die voor mij ideaal is. Wist het nog niet zeker, maar nu wel!”

– Petra Bos

”Ik heb mooie dingen ervaren: prachtige beelden bij de visualisatie’s. Ik heb ze opgeschreven. Wat me het meest is bijgebleven zijn de twee blauwe energie bollen bij mijn nek en onderaan mijn stuit en de Engelen-vleugels aan mijn rugzijde. Dat komt regelmatig spontaan terug. Er is iets geopend, wat dus geopend blijft en me een steunend gevoel geeft.

Dat is bijzonder, omdat ik wel vaker mooie dingen heb ervaren bij visualisatie’s (echter niet zo prachtig als wat ik gezien heb tijdens de visualisatie’s tijdens jouw begeleiding-contact-maken-webinar) maar dan verdwijnt dat weer en “beklijft” niet. Dus dat heeft me aangenaamd verrast: dat het nu wel duurzaam is.

Wat je aanreikt in de online cursus vind ik ook heel origineel en die informatie ben ik nog nergens anders tegengekomen en ik heb nogal wat spirituele cursussen gedaan….”

– Pauline van den Broek

Veelgestelde vragen:

Als je een video op internet kunt laten afspelen en kunt inloggen op je e-mail dan heb je ook de vaardigheden om de online cursus te volgen. Het is heel eenvoudig: je hebt geen technische kennis nodig!

Het werken met Opgestegen Meesters is niét gekoppeld aan religie. Als je open staat voor Opgestegen Meesters ook als je er nog nooit van hebt gehoord dan ben je van harte welkom :). Als je niet in Opgestegen Meesters gelooft dan is deze training niet geschikt voor je.

Je hebt levenslang toegang tot de cursus. Mocht je nu niet in de gelegenheid zijn om te starten dan kun je op een later moment beginnen.

Je kunt de cursus volgen op een computer, tablet of telefoon, als je toegang hebt tot internet.

Klaar om je te laten ondersteunen door Opgestegen Meesters?