Je missie leven wil zeggen dat je in contact bent met de bron van liefde. Deze bron zit in jezelf, maar ook om je heen. Vanuit deze verbinding met jouw bron en de totale bron wordt je gesteund om je missie te leven. Deze verbinding herkennen mensen als een gevoel van thuiskomen. In onderstaande video deel ik er meer over.

Opgestegen Meesters zijn verbonden met deze bron van liefde en werken met deze energie. Verbinden en werken met Opgestegen Meesters geeft dus een enorme boost aan je eigen ontwikkeling en het leven van je missie. Als HSP heb je een extra gevoelig energieveld waardoor je gemakkelijker Opgestegen Meesters kunt waarnemen en met ze kunt werken.

Lees meer over Ascension in de blog:  hoe Ascension producten je kunnen helpen of neem direct een kijkje op de website

Tags:
nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *