De vredesweek van 2017 is voorbij en de meditaties die ik de hele week op Facebook heb gegeven zijn verwijderd (met het verwijderen van mijn Facebook account). Vredesmeditaties zijn te vinden op https://mathijsvanderbeek.nl/vrede-in-de-wereld/

De tien vredesmeditaties van de vredesweek verschijnen binnenkort in de ledenomgeving. Wordt gratis lid van de ledenomgeving en kijk elke week live gratis tips. Ga naar https://leden.mathijsvanderbeek.nl en klik op registreren.

Tags:
nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *