Hoe kunnen we omgaan met de aanslagen die plaatsvinden?

In deze blog geven Opgestegen Meesters antwoord op de vragen die ons bezig houden. De antwoorden die krijg ik door.

Wat opvalt tijdens het doorkrijgen is dat we absoluut onze focus moeten houden op liefde.  Elke observatie of oordeel die aan hun voorleg wordt direct geblokkeerd. In de tekst zullen geen collectieve levenslessen terug te vinden zijn. Het is belangrijk onze energie te focussen op datgene wat in overeenstemming is met wie we ten diepste zijn.

Heb je ook een vraag die te maken heeft met dingen die in de wereld plaats vinden? Stel deze dan onderaan de pagina!

Vraag: hoe kunnen we omgaan met de aanslagen die plaats vinden?

De bewustzijnsverschuiving die momenteel gaande is maakt veel patronen en emoties zichtbaar. Het is de bedoeling dat deze oude patronen en emoties worden opgelost/getransformeerd. De oplossingen voor deze problemen kan alleen in het bewustzijn van verbinding, harmonie en vrede ontstaan. Het zijn ingewikkelde tijden voor jullie. Enerzijds gaat het niet snel genoeg en anderzijds heeft alles zijn tijd nodig.

Deze verschuiving gebeurt op verschillende manieren. De energie van Saint Germain is momenteel heel sterk en helpt bij transformaties. Oude energie die niet meer bruikbaar is wordt omgezet in nieuwe energie. Zo zal in de Europese unie langzaam het bewustzijn groeien dat landsgrenzen slechts bestaan in het bewustzijn van de mensen. Gebeurtenissen zoals die in Brussel, Parijs, de vluchtelingen die richting Europa gaan zullen doen realiseren dat we allen één zijn.
LiefdeenvredeHeb vertrouwen in mensen. Kijk naar ieder mens en zie jezelf in hem of haar. Weet dat hij of zij ook die onvoorwaardelijke liefde is. Vanuit dat punt van bewustzijn kunnen we elkaar onvoorwaardelijk geven wat er nodig is. Laat alle emoties uitgesproken worden. Kijk en luister hier met liefde naar. Geef op deze manier aandacht aan het bewustzijn van vrede en vertrouw.

Heb je een vraag? Stel deze dan bij de reacties, wellicht beantwoord ik ‘m een andere keer!

Over Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisieIk help hoogsensitieve mensen om hun missie & droombaan te vinden en te gaan leven. Dat doe ik samen met Opgestegen Meesters.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *