Één van de leukste dingen om te doen vind ik het geven van een lezing. Het is een leuke en ontspannen manier om kennis te maken met Opgestegen Meesters en iets te vertellen over wat ze kunnen doen om je te helpen bij het leven van je missie op aarde.

Mijn vriendin Femke de Grijs heeft een vlog gemaakt toen ik in Rijswijk op de grootste spirituele beurs van Nederland een lezing ging geven en daar krijg je een indruk hoe dat in zijn werk gaat.

Organiseer jij lezingen en wil je graag dat ik kom spreken? Dat kan! Neem dan contact met me op!

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *