Lezing over Opgestegen Meesters op Spirituele Beurs ParaView (video)

Één van de leukste dingen om te doen vind ik het geven van een lezing. Het is een leuke en ontspannen manier om kennis te maken met Opgestegen Meesters en iets te vertellen over wat ze kunnen doen om je te helpen bij het leven van je missie op aarde.

Mijn vriendin Femke de Grijs heeft een vlog gemaakt toen ik in Rijswijk op de grootste spirituele beurs van Nederland een lezing ging geven en daar krijg je een indruk hoe dat in zijn werk gaat.

Organiseer jij lezingen en wil je graag dat ik kom spreken? Dat kan! Neem dan contact met me op!

Over Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Ik help hoogsensitieve mensen om hun missie te vinden en te gaan leven. Dat doe ik samen met Opgestegen Meesters. Lady Nada kan helpen om de onvoorwaardelijke liefde door je te laten stromen en je hart te openen voor jezelf. Op het moment dat dit gebeurt ga je jezelf serieus nemen, je grenzen aangeven en ruimte maken om jouw missie op aarde te vervullen vanuit liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *