logo transparant oerlicht

Ben jij een hoogsensitieve therapeut en wil jij als aanvulling met krachtig en liefdevol licht werken?

Wil jij?

 •  Blokkades en diepliggende problemen in het licht kunnen zetten waardoor ze geheeld kunnen worden?
 •  Een diepe transformatie te weeg brengen?
 •  Dat cliënten ontspannen en tevreden je praktijk verlaten?

Misverstanden…

Veel mensen denken dat emotionele problemen oplossen en spirituele groei een lange weg is. Een weg waarbij je bijvoorbeeld last hebt van:

 • Emotionele onrust?
 • Vage klachten?
 • Strijd?
 • Een moeizaam leven?

Veel mensen blijven bezig met het oplossen van problemen en komen er daardoor nooit aan toe om vanuit licht en liefde te leven.

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Mijn naam is Mathijs van der Beek. Ik wist dat dit anders kon. Als kind had ik het geluk dat mijn moeder mij als natuurgeneeskundige hielp om optimaal in balans te zijn. Ik wilde hier alles over weten en volgde veel verschillende cursussen en opleidingen waarin ik leerde over ons menselijk functioneren zowel op fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Ik voelde dat er op energetisch vlak meer mogelijk was en ik bleef zoeken.

Op gegeven moment leerde ik hoe ik met Opgestegen Meesters kon werken en voelde ik dat hier het antwoord lag op de vraag hoe je op energetisch niveau krachtig kunt werken als therapeut. Mijn verbinding met Opgestegen Meesters werd steeds sterker en van hun kreeg ik een krachtige vorm van healing aangereikt namelijk Oerlicht.

Met Oerlicht werk je samen met Opgestegen Meesters en kun je op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau vooruitgang, transformatie en heling ondersteunen. Een Oerlicht healing is zo krachtig dat je slechts 10 minuten nodig hebt waardoor je het ideaal kunt combineren met andere therapieën zoals:

 • Voetreflex
 • Yoga
 • Coaching
 • Natuurgeneeskunde
 • Fysiotherapie
 • Creatieve therapie
 • Reiki of andere vormen van energie healing

”Als energie kunt ervaren heb je talent om met Oerlicht te werken!”

Als je een energie sensitief bent en spiritueel de diepte in durft te gaan dan kun je gemakkelijk met Oerlicht leren werken. De kennis en inwijdingen in het proces om met Oerlicht te werken helpen je naar een krachtige verbinding met het eenheidsbewustzijn, Opgestegen Meesters en Oerlicht.

”Binnen een mum van tijd anderen helpen”

Met de unieke Oerlicht training kun je in een mum van tijd:

 • Een krachtige Oerlicht healing geven zowel aan een groep als aan een individu
 • Oerlicht healing op afstand geven
 • Weerstanden doorbreken
 • Een teveel aan energie balanceren
 • Energie weer laten stromen
 • Edelstenen programmeren op Oerlicht
 • Water energetisch opladen met Oerlicht
 • Chakra’s behandelen
 • Energie leegtes opvullen
 • Relaties verbeteren
 • Angsten aanpakken
 • Lichtlichamen uitlijnen
 • Ondersteunen bij ontgifting
 • Licht in iemand zijn leven brengen
 • Ontspanning en rust in iemand zijn denken brengen
 • Iemand ondersteunen om te versnellen in zijn spirituele groei

Hiermee kun je snel en mooi resultaat boeken waardoor je cliënt tevreden je praktijk verlaat!

Je kunt deze cursus online volgen vanaf elke plek die jij maar wilt. Het enige dat je nodig hebt is een pc, laptop, tablet of Smartphone met een internetverbinding. Je hebt levenslang toegang tot deze cursus en kunt hiermee aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Wat anderen hier zoal over zeggen:

 • “Het voelt zoveel dieper, krachtiger en voller dan Reiki en ik ben Reiki-Master”
 • “De energie voelt als thuiskomen”
 • “Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoelt en ik heb heel veel cursussen gedaan”
 • “De 1 op 1 coaching bij de cursus is precies wat ik nodig had om dieper te komen”
 • “De praktische oefeningen met het Oerlicht leverden tot nu toe goede resultaten met vraag naar meer van o.a. mijn zoon en kleinzonen alsook vanwege de dame met de kleine poesjes…”
 • “Bedankt voor het in mijn kracht zetten. Dat is iets heel waardevols voor me”

De cursus oerlicht is echt een superfijne cursus. In een korte tijd leer je een essentiële vorm van  healing. Ik ken geen andere healing vorm die zo snel en krachtig werkt. 

Ik ga het inzetten binnen mijn therapieën in de reguliere sector. Maar ook op verzoek voor vrienden en anderen.  Ik ben heel blij met deze krachtige tool. Hij werkt diep, eenvoudig en helpt jezelf ook om met meer licht, vanuit meer eenheid te leven. 

Door de eenvoud en essentie zonder rim ram kan iedereen dit op zijn eigen manier bij zijn al bestaande vocabulair inpassen. Een aanrader! Je investering waard. Een al bestaande basis in energetisch werk en een al ontwikkelde discipline/ vak is denk ik een pré. Ik merk vooral dat deze cursus me op een diep niveau blij maakt,  heelt en me helpt anderen te helen. Dus ben ik dankbaar!

Fijn Mathijs, dat je dit in de wereld zet. (Mathijs begeleidt dit met een aangename helderheid en het is fijn dat een aantal coachingsessies deel uit maken van de training. Bij mij heeft het een aantal hardnekkige thema’s doen oplossen en me meer vrij gemaakt.)

Ik zie nu al uit naar deel 2!

Groetjes Darja 

Het volgen van de Oerlicht healing training heeft mij een grotere bewustwording van eenheid gebracht. Daarnaast ervaar ik meer vreugde, vrede, kracht en vertrouwen. Ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf, de aarde en de bron. 

De training was boeiend en interessant qua inhoud. Je kunt zelf veel leren en steeds verder komen door de teksten te lezen, de meditaties te doen en te oefenen. Je kunt altijd contact opnemen met Mathijs als je ergens tegenaan loopt en mijn ervaring is dat je snel antwoord krijgt. Ik ben steeds op zo’n manier verder geholpen dat ik weer verder kon. Dat was heel prettig. Ik merkte dat ik bij sommige onderwerpen sneller door kon dan bij andere. Op sommige vlakken had ik meer tijd nodig. Ik kon de tijd nemen die ik nodig had. Op deze manier kon ik precies uit de training halen wat er voor mij in zat. Ik vond dit een hele prettige manier van leren.

Door te oefenen kreeg ik steeds meer vertrouwen in het geven van Oerlicht healing aan anderen. Gaandeweg komen er steeds meer leuke ervaringen bij. Mathijs ondersteunt je in het proces.

Als je twijfelt of Oerlicht iets voor je is, zou ik adviseren om contact op te nemen met Mathijs om je twijfel voor te leggen. Met zijn kwaliteiten en zijn eerlijkheid en oprechtheid kan hij je helpen om de juiste beslissing te nemen.

Angelique

Over de training Oerlicht healing

De training bestaat uit de volgende elementen.

 • Wat is Oerlicht en hoe kun je je met Oerlicht kunt verbinden?
 • Blokkades oplossen die je in de weg staan om met Oerlicht te werken.
 • Verbinden met je goddelijke bron van licht en met het goddelijke licht.
 • Coaching om je te ondersteunen bij het oplossen van blokkades.
 • Online support voor al je vragen.
 • Ondersteuning bij spirituele groei die je doormaakt als je met Oerlicht leert werken.
 • 4 inwijdingen
 • Met Opgestegen Meesters verbinden en samenwerken.
 • Om geaard te zijn als je Oerlicht geeft.
 • Oerlicht healing aan kinderen geven.
 • Om vanuit vrede, liefde en eenheid te werken.
 • Je ontvangt een certificaat als je de training succesvol afrond.

De training is niet geschikt voor je:

 • Als je niet coachable bent.
 • Als je niet open staat voor nieuwe inzichten.
 • Als je niet open staat voor Opgestegen Meesters.
 • Als je denkt even snel een trucje te kunnen leren.

Klaar om te starten?

De investering is:

 • Online training Oerlicht.
 • 4 inwijdingen die we online doen – (gemiddeld 2 tot 4 uur)
 • 3-5 keer coaching van elk 1 uur (gemiddeld 3 tot 5 uur)
 • 1x afronding Oerlicht van een uur (1 uur)

Totaal: 6 – 10 contact uren

Voor een uur coaching door een gediplomeerde coach betaal je gemiddeld € 150,- inclusief BTW per uur.

Je ontvangt met deze training van mij aan (gediplomeerde) coaching tussen de € 900,- en € 1500,- Je ontvang wat jij nodig hebt om de spirituele processen van Oerlicht healing te integreren.

Samen met de online training ontvang je voor meer dan € 1450.- aan waarde.

Omdat ik diep van binnen voel dat Oerlicht healing de wereld in gezet mag worden is de prijs € 997,-

Wil jij Oerlicht healing leren?

Ben jij geïnteresseerd in Oerlicht? Is dit iets wat bij je resoneert? Oerlicht is geschikt voor je als je heel gemotiveerd bent. Ben jij bereid om de diepte in te gaan qua spiritualiteit en healing? Heb je al veel gedaan op het vlak van spiritualiteit / zelfontwikkeling of ben je therapeut? Dan ben je van harte welkom. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Na het invullen van het formulier voel ik of ik contact met je opneem voor een gesprek.

  Ben je in staat om in de training te investeren qua tijd en geld?
  neeja