logo transparant oerlicht

Ben jij een hoogsensitieve therapeut en wil jij als aanvulling met krachtig en liefdevol licht werken?

Wil jij:

 •  Blokkades en diepliggende problemen in het licht kunnen zetten, waardoor ze geheeld kunnen worden?
 •  Een diepe transformatie teweeg brengen?
 •  Dat cliënten ontspannen en tevreden je praktijk verlaten?

Misverstanden over spirituele groei

Veel mensen denken dat emotionele problemen oplossen en spirituele groei een lange weg is. Een weg waarbij je bijvoorbeeld last hebt van:

 • Emotionele onrust
 • Vage klachten
 • Strijd
 • Een moeizaam leven

Veel mensen blijven bezig met het oplossen van problemen en komen er daardoor nooit aan toe om vanuit licht en liefde te leven.

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Mijn naam is Mathijs van der Beek. Ik wist dat dit anders kon. Als kind had ik het geluk dat mijn moeder mij als natuurgeneeskundige hielp om optimaal in balans te zijn. Ik wilde hier alles over weten en volgde veel verschillende cursussen en opleidingen waarin ik leerde over ons menselijk functioneren, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik voelde dat er op energetisch vlak meer mogelijk was en ik bleef zoeken.

Op gegeven moment leerde ik hoe ik met Opgestegen Meesters kon werken en voelde ik dat hier het antwoord lag op de vraag hoe je op energetisch niveau krachtig kunt werken als therapeut. Mijn verbinding met Opgestegen Meesters werd steeds sterker en van hen kreeg ik een krachtige vorm van healing aangereikt: Oerlicht.

Met Oerlicht werk je samen met Opgestegen Meesters en kun je op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau vooruitgang, transformatie en heling ondersteunen. Een Oerlicht Healing is zo krachtig dat je slechts 10 minuten nodig hebt, waardoor je het ideaal kunt combineren met andere therapieën zoals:

 • Voetreflex
 • Yoga
 • Coaching
 • Natuurgeneeskunde
 • Fysiotherapie
 • Creatieve therapie
 • Reiki of andere vormen van energie healing

”Als energie kunt ervaren, heb je talent om met Oerlicht te werken!”

Als je sensitief voor energie bent en spiritueel de diepte in durft te gaan, dan kun je gemakkelijk met Oerlicht leren werken. De kennis en inwijdingen in het proces om met Oerlicht te werken helpen je naar een krachtige verbinding met het eenheidsbewustzijn, Opgestegen Meesters en Oerlicht.

Wil jij binnen een mum van tijd anderen helpen?

Met de unieke Oerlicht Training kun je in een mum van tijd:

 • Een krachtige Oerlicht Healing geven, zowel aan een groep als aan een individu
 • Oerlicht Healing op afstand geven
 • Weerstanden doorbreken
 • Een teveel aan energie balanceren
 • Energie weer laten stromen
 • Edelstenen programmeren op Oerlicht
 • Water energetisch opladen met Oerlicht
 • Chakra’s behandelen
 • Energie leegtes opvullen
 • Relaties verbeteren
 • Angsten aanpakken
 • Lichtlichamen uitlijnen
 • Ondersteunen bij ontgifting
 • Licht in iemand zijn leven brengen
 • Ontspanning en rust in iemand zijn denken brengen
 • Iemand ondersteunen om te versnellen in zijn spirituele groei

Hiermee kun je snel resultaat boeken waardoor je cliënt tevreden je praktijk verlaat!

vrouw zit in zonlicht

Je kunt deze training online volgen vanaf elke plek die jij maar wilt. Het enige dat je nodig hebt is een pc, laptop, tablet of Smartphone met een internetverbinding. Je hebt levenslang toegang tot deze training en kunt hiermee aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Wat anderen zoal over de Oerlicht training zeggen:

 • “Het voelt zoveel dieper, krachtiger en voller dan Reiki en ik ben Reiki-Master”
 • “De energie voelt als thuiskomen
 • “Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld en ik heb heel veel cursussen gedaan”
 • “De 1 op 1 coaching bij de training is precies wat ik nodig had om dieper te komen”
 • “De praktische oefeningen met het Oerlicht leverden tot nu toe goede resultaten met vraag naar meer van o.a. mijn zoon en kleinzonen…”
 • “Bedankt voor het in mijn kracht zetten. Dat is iets heel waardevols voor me”

Darja: “De training helpt me anderen te helen”

De training Oerlicht is echt een superfijne training. In een korte tijd leer je een essentiële vorm van  healing. Ik ken geen andere healing vorm die zo snel en krachtig werkt. 

Ik ga het inzetten binnen mijn therapieën in de reguliere sector. Maar ook op verzoek voor vrienden en anderen. Ik ben heel blij met deze krachtige tool. Hij werkt diep, eenvoudig en helpt jezelf ook om met meer licht, vanuit meer eenheid te leven. 

Door de eenvoud en essentie zonder ‘rim ram’ kan iedereen dit op zijn eigen manier bij zijn al bestaande vocabulaire inpassen. Een aanrader! Je investering waard. Een al bestaande basis in energetisch werk en een al ontwikkelde discipline/ vak is denk ik een pré. Ik merk vooral dat deze training me op een diep niveau blij maakt, heelt en me helpt anderen te helen. Dus ben ik dankbaar!

Fijn Mathijs, dat je dit in de wereld zet. (Mathijs begeleidt dit met een aangename helderheid en het is fijn dat een aantal coachingsessies deel uit maken van de training. Bij mij heeft het een aantal hardnekkige thema’s doen oplossen en me meer vrij gemaakt.)

Ik zie nu al uit naar deel 2!”

Groetjes Darja 

Angelique: “Ik ervaar meer kracht”

Angelique: “Het volgen van de Oerlicht Healing training heeft mij een grotere bewustwording van eenheid gebracht. Daarnaast ervaar ik meer vreugde, vrede, kracht en vertrouwen. Ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf, de aarde en de bron

De training was boeiend en interessant qua inhoud. Je kunt zelf veel leren en steeds verder komen door de teksten te lezen, de meditaties te doen en te oefenen. Je kunt altijd contact opnemen met Mathijs als je ergens tegenaan loopt en mijn ervaring is dat je snel antwoord krijgt. Ik ben steeds op zo’n manier verder geholpen dat ik weer verder kon. Dat was heel prettig. Ik merkte dat ik bij sommige onderwerpen sneller door kon dan bij andere. Op sommige vlakken had ik meer tijd nodig. Ik kon de tijd nemen die ik nodig had. Op deze manier kon ik precies uit de training halen wat er voor mij in zat. Ik vond dit een hele prettige manier van leren.

Door te oefenen kreeg ik steeds meer vertrouwen in het geven van Oerlicht Healing aan anderen. Gaandeweg komen er steeds meer leuke ervaringen bij. Mathijs ondersteunt je in het proces.

Als je twijfelt of Oerlicht iets voor je is, zou ik adviseren om contact op te nemen met Mathijs om je twijfel voor te leggen. Met zijn kwaliteiten en zijn eerlijkheid en oprechtheid kan hij je helpen om de juiste beslissing te nemen.”

bloemen en zonlicht

Over de Oerlicht Healing training

De training bestaat uit de volgende elementen, je ontdekt:

 • Wat Oerlicht is.
 • Hoe je met Oerlicht werkt en hoe je geaard bent als je Oerlicht geeft. Je krijgt 4 persoonlijke op maat gemaakte Inwijdingen die noodzakelijk zijn om Oerlicht Healing te kunnen geven.
 • Hoe je Oerlicht Healing aan kinderen kunt geven.
 • Hoe je vanuit vrede, liefde en eenheid werkt.
 • Hoe jij je met Opgestegen Meesters verbindt en hiermee samenwerkt.
 • Hoe jij de verbinding met het goddelijke licht en jouw goddelijke bron van licht verbetert.
 • Hoe je eventuele blokkades die je in de weg staan om met Oerlicht te werken oplost. Je krijgt coaching (ik ben gediplomeerd coach) om je te ondersteunen bij het oplossen van blokkades.

Verder krijg je:

 • Persoonlijke, support die online plaatsvindt, voor al je vragen.
 • Ondersteuning bij spirituele groei die je doormaakt als je met Oerlicht leert werken.
 • Een certificaat als je de training succesvol hebt afgerond.

De training is niét geschikt voor je als je:

 • Een ‘beginner’ bent en nog niets op het vlak van spiritualiteit en zelfontwikkeling hebt gedaan. In dat geval raad ik bijvoorbeeld eerst aan om met mijn andere begeleiding aan de slag te gaan.
 • Niet coachable bent.
 • Niet open staat voor nieuwe inzichten.
 • Niet de diepte in wilt gaan.
 • Niet openstaat voor Opgestegen Meesters.
 • Denkt even snel een trucje te kunnen leren.
 • Niet gemotiveerd bent.
 • Niet hoogsensitief bent en geen energie waarneemt.

Oerlicht Healing is een aanvulling op de reguliere zorg (geen vervanging); raadpleeg bij klachten ook een arts.

Klaar om te starten?

Nog even op een rij wat je precies krijgt:

 • Online Training Oerlicht Healing.
 • 4 op maat gemaakte, persoonlijke inwijdingen, die we online doen (gemiddeld 2 tot 4 uur)
 • 3-5 keer persoonlijke, op jou afgestemde coaching van elk 1 uur (gemiddeld 3 tot 5 uur)
 • 1x persoonlijke afronding van Oerlicht van een uur (1 uur)

Totaal: 6 – 10 persoonlijke contact uren

Voor één uur coaching door een gediplomeerde coach betaal je gemiddeld € 150,- inclusief BTW per uur.

Je ontvangt met deze training van mij aan (gediplomeerde) coaching tussen de € 900,- en € 1500,- aan waarde. Je ontvang wat jij nodig hebt om de spirituele processen van Oerlicht Healing te integreren.

Samen met de online training ontvang je voor meer dan € 1450.- aan waarde.

Omdat ik diep van binnen voel dat Oerlicht Healing de wereld in gezet mag worden is de prijs € 997,-

Wil jij Oerlicht Healing leren?

Ben jij geïnteresseerd in Oerlicht? Is dit iets wat bij je resoneert? Oerlicht is alleen geschikt voor je als je:

 • Heel gemotiveerd bent.
 • Bereid bent om de diepte in te gaan qua spiritualiteit en healing.
 • Al veel gedaan op het vlak van spiritualiteit/zelfontwikkeling hebt gedaan.
 • Je een lichtwerker/ professional in de zorg (zoals een therapeut) bent.


Sluit dit op je aan? Dan ben je van harte welkom. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Na het invullen van het formulier voel ik of ik contact met je opneem voor een gesprek.