Missie ascensie coach voor hsp mathijs

Masterclass vrede

De masterclass vrede is geweest. Het is niet meer mogelijk om hier aan mee te doen.

Wil je ook meer ontspannen zijn als HSP?

HSP zijn vaak gestrest. Misschien heb je lichamelijke spanning en drukte in je hoofd? HSP hebben een gevoeliger zenuwstelsel ten opzichte van niet-HSP. Zij kunnen sneller gestrest zijn en stress intenser ervaren. Ontspannen helpt om stress los te laten en te voorkomen.

Er zijn allerlei manieren om te ontspannen, bijvoorbeeld door te mediteren met Opgestegen Meesters. Opgestegen Meesters zijn mensen die eerder op aarde hebben geleefd en verlicht waren: zij leefden vanuit hun hart. Denk maar aan Boeddha of Jezus. Bezig zijn met Opgestegen Meesters is niét gekoppeld aan religie. HSP kunnen de energie van Opgestegen Meesters vaak beter waarnemen dan niet-HSP, omdat ze gevoeliger zijn voor subtielere energie.

Het effect van Meditatie met Opgestegen Meesters is groot:

Dit ondersteunt je onder meer om:

Ascended masters
 • Een meer ontspannen lichaam, hoofd en leven te hebben
 • Je energiefrequentie te verhogen, waardoor je jezelf lichter voelt
 • Gemakkelijker verbinding te ervaren met je ziel
 • Dichter bij jezelf te komen en gecentreerd te zijn
 • Je zelfvertrouwen te vergroten
 • Je mening en grenzen makkelijker aan te geven
 • Inzichten te krijgen die je helpen om problemen op te lossen en een fijner leven te hebben
 • Overbodige ballast (zoals oude emoties) los te laten, waardoor je je gelukkiger gaat voelen
 • Meer gemak, vreugde en positiviteit te ervaren
 • Jouw dromen te verwezenlijken en missie te leven

Wat anderen hier zoal over zeiden:

Fenneke: “Ik voel mij veel zelfverzekerder”

Ik merk dat ik steeds dieper in mijn lichaam kom. Dat ik steeds beter de energiestroming gewaar ben. Dat ik mij steeds lichter voel. Ik kan mijn liefde vanuit mijn hart voelen stromen . Ik voel mij rustiger en veel zelfverzekerder.   

De meditaties vind ik heel krachtig en zuiverend. Lichamelijk gaat mijn lichaam door vele veranderingen. Ik voel mij ook veel gezonder. Ik heb al je meditaties altijd wel intens gevonden maar ik bedenk mij net dat het eerder krachtig is dan intens . Ze werken ook vaak lang na. 

Loes: “Mijn zelfvertrouwen groeit”

Door de meditaties merk ik dat ik dichter bij mijzelf kan blijven als het gaat om uitdagende situaties. Dat ik mij dan beter kan verwoorden naar anderen toe zonder een oordeel daarover te hebben. Mijn zelfvertrouwen groeit en de informatie stroomt gemakkelijker door me heen.
Soms ben ik rustig en soms onrustig. Dan wil ik lezen of schrijven of stilzitten. Er komen dan vragen op of iets houdt me bezig. Voor mij is dat een signaal dat het stroomt, in beweging is.


Ik ben aan het ont-spullen thuis. Alles wat we niet meer nodig hebben doen we weg. Alles komt op de juiste plek te staan of te liggen. Het lijkt alsof er een puzzel bezig is die steeds meer af komt. Heel fijn.
Ik heb van een aantal mensen ook afstand genomen (familie oa) omdat ik merkte dat ik dat niet meer wil. Mijn hele leven heb ik daar energie in gestoken en er is weinig voor terug gekomen weet ik nu. Deze relatie was nooit in balans. Misschien komt dat nog .. of niet. Het is goed zo.

De meditaties op de donderdag vind ik bijzonder fijn. Het reizen helemaal. Heerlijk eenvoudig en snel.

Chris: “Puur en sterk”

“Ik vond de meditaties eerlijk, puur en bijzonder sterk en helend.”

 • “Ik voelde na de meditatie dat ik de wereld aan kon”
 • “Er zijn behoorlijk wat oude emoties losgekomen en opgeruimd”
 • “Ik heb mooie inzichten opgedaan”
 • “Ik ervaar meer zingeving”

Over Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Van kinds af aan was ik op zoek naar zingeving en verbinding met de spirituele wereld. Wat ik ook probeerde als hoogsensitief persoon: niets werkte.

Dat veranderde toen ik ontdekte hoe ik met Opgestegen Meesters kon werken. Mijn leven kwam in de flow en ik zag mogelijkheden die ik eerder niet zag. Bovendien was ik niet meer bang om de verkeerde keuzes te maken. Eindelijk kon ik mijn missie leven! Zo zette ik mijn huis te koop, ontspulde ik en reis ik als digitale nomade nomade de wereld over, samen met mijn partner en hond. Nu help ik hoogsensitieve personen om hun missie te ontdekken en te leven.

Ik mediteer al jaren met Opgestegen Meesters en heb ontdekt hoe effectief dit is. Mijn jarenlange kennis en ervaring rondom meditatie deel ik nu graag met jou!

Persoonlijke aandacht voor jou!

Samen met Opgestegen Meesters stem ik de meditaties energetisch af op de energie van de deelnemers. Tijdens de meditaties is er niet alleen ruimte voor ontspanning, maar ook aandacht voor jouw persoonlijke proces en groei. Je krijgt energetische ondersteuning en begeleiding van Opgestegen Meesters en mij. Ook kun je eventuele vragen rondom de meditaties persoonlijk aan mij stellen, zodat je het optimale uit de meditaties kunt halen. 

Je hoeft de deur niet uit…

Je kunt meedoen vanaf elke locatie (zoals thuis) vanaf je PC, laptop of tablet met een internetverbinding.

mathijs van der beek meditatie

Datum van de online Masterclass

 • donderdag 12 november van 20:00 – 21:00 uur.

De meditaties worden opgenomen. Je kunt de opnames terugluisteren via mijn ledenomgeving en ook achteraf vragen stellen. Verder kun je daar de opnames zo vaak luisteren als je wilt. 

Thema: ”Masterclass vrede”.
De meditaties staan in het teken van verbinding met verschillende kwaliteiten en bewustzijnsniveau’s van de ziel en deze beter te laten stromen, zodat je meer verbinding kunt ervaren met je missie. 

Je kunt kiezen uit 2 pakketten: Basic of Intensive

Allebei de pakketten bestaan uit:

 • Masterclass vrede van een uur
 • Live vragen stellen tijdens de masterclass
 • Live om tips vragen rondom desbetreffende meditaties
 • Toegang tot opnames van de masterclass
 • Mogelijkheid om na de masterclass vragen te stellen
 • Mogelijkheid om na de masterclass tips te vragen rondom een meditatie

Zijn er dingen die al heel lang spelen, waar je in vast zit als HSP? Merk je bijvoorbeeld dat dit omhoog komt als je mediteert? Met het Intensive Pakket kunnen we dat samen met Opgestegen Meesters tackelen.

Het Intensive Pakket bestaat uit:

 • Een intake gesprek om je doelen te bepalen, denk maar aan:
  -meer liefde te ervaren
  -meer in contact te staan met je zelf
  -je zelfvertrouwen vergroten
  Dit persoonlijke gesprek vindt per telefoon (of Skype/ WhatsApp) plaats en duurt een kwartier.
 • Een individuele, op maat gemaakte afgestemde healingsessie op jou. Elke healingsessie duurt 30 minuten en vindt plaats op afstand. Je kunt gewoon thuis blijven! Deze healingsessie helpt je om de meditaties te verdiepen en om jouw doelen te behalen.
 • 1 keer 30 minuten persoonlijke, individuele coaching. Via de coaching help ik je om de Masterclass optimaal te integreren. Deze coaching vindt plaats via de telefoon (of Skype/ WhatsApp).
 • Een persoonlijke Opgestegen Meester Energiekaart die ik voor jou trek. Deze kaarten zijn intuïtief door mij ontwikkeld. Je krijgt hier een persoonlijke boodschap bij, die je helpt om te ontspannen en om nog meer uit de meditaties te halen. Deze krijg je digitaal toegestuurd.

Data Intensive Pakket:
Om de Intensive Sessies te laten aansluiten bij de meditatie avonden plannen we de healing en coaching in tussen 12 november en 27 november 2020.

Wil je ook ontspannen en Mediteren met Opgestegen Meesters?

Kies je pakket, hierbij in een notendop samengevat wat deze inhouden:

Basic

 • Masterclass vrede
 • Live vragen stellen
 • Live om tips vragen rondom desbetreffende meditatie
 • Toegang tot de opnames van de meditaties
 • Mogelijkheid om na de meditaties vragen te stellen
 • Mogelijkheid om na de meditaties gerelateerde tips te vragen

Intensive

 • Het Basic pakket (zie Basic)
 • Intake gesprek om je doelen te bepalen
 • 1 x healingsessie van 30 minuten
 • 1 x coaching van 30 minuten
 • Een persoonlijke Opgestegen Meester kaart met boodschap

Let op:

Er zijn 5 Intensive plekken. Wees er op tijd bij!

Investering basic

€45,-

Tijdelijke Early Bird Actie!

T/m zondag 8 november 2020 22:00 uur kun je gebruik maken van een Vroegboekkorting, waarmee je € 30,- bespaart.

Je investering is dan tijdelijk:

€ 15,-

Klik hier om mee te doen >>>

Investering intensive

€197,-

Tijdelijke Early Bird Actie!

T/m zondag 8 november 2020 22:00 uur kun je gebruik maken van een Vroegboekkorting, waarmee je € 70,- bespaart.

Je investering is dan tijdelijk:

€ 127,-

Klik hier om mee te doen >>>

De Early Bird Actie loopt nog:

Veelgestelde vragen:

Als je een video op internet kunt afspelen en kunt inloggen in je e-mail, dan heb je ook de vaardigheden om mee te doen. Het is heel eenvoudig: je hebt geen technische kennis nodig!

Een PC, laptop of tablet met een internetverbinding. Je hebt GEEN microfoon en webcam nodig: andere deelnemers en ik zien en horen je NIET in beeld.

Ja dat kan. Het is wel belangrijk om er voor open te staan. Hier vind je alvast wat meer kennis over wat Opgestegen Meesters precies zijn.

Je hoeft er niet in te geloven. Wel is het belangrijk dat je er voor open staat.

Mijn hoogsensitieve partner Femke de Grijs vertelt er hier meer over. Hier geef ik ook een uitleg over wat mediteren inhoudt.

Ja, klik hier voor een voorproefje.

Nee, dat is niet nodig. Wel is het nodig dat je hier voor open staat.

Ja: beginnende en gevorderde HSP zijn van harte welkom om mee te doen. Als je nog nooit hebt gemediteerd is het wel belangrijk dat je open staat voor meditatie.

Ja: net zoals bij een in real life meditatie bijeenkomst dien je dan per persoon een plaats te reserveren. Jij en je vriend(in), partner, collega, kennis etc. kan dit zelf (per persoon) regelen via deze pagina, bijvoorbeeld door op de groene knop te klikken. Het is niet mogelijk om zelf 1 of meerdere plaatsen voor anderen te reserveren: ieder dient dat voor zich te doen. Alle online meditaties zijn afgestemd op de energie van de besteller (en de naam waarmee er wordt afgerekend). De besteller krijgt energetische ondersteuning en begeleiding en heeft de mogelijkheid om vragen te stellen.