Op vijf verschillende dagen kwam Opgestegen Meester Hilarion langs en voelde ik zijn energie door me heen stromen. Dat was in Bosnië en Herzegovina en ik begreep in eerste instantie maar niet waarom.

Het duurde een paar keer voor het kwartje viel. Ik had deze ervaring al eerder gehad tijdens diverse consulten die ik gaf en daar was het duidelijk. Hilarion hielp mij om met de Ascension instrumenten te werken. Alleen dit keer was het anders. Ik had geen Ascension instrumenten vast. Ik zat in de zon op de stoel.

Ik vroeg Hilarion wat de reden was van zijn aanwezigheid. Ik vroeg of het voor mij persoonlijk was, voor de plek waar we waren of het land? Helaas kreeg ik geen antwoord. Ik besloot de vijfde keer om met de Hilarion te gaan werken om meer helderheid te krijgen.

De weder opbouw van het land na de burgeroorlog van 1992-1995 had zijn sporen nagelaten. Dit was nog altijd voelbaar in de energie van het land. Al samenwerkend merkte ik dat Hilarion hiermee bezig was. Het kwartje viel. Hij was gekomen om te vragen samen te werken.

Intuitief liet ik energie vanuit mijn hart stromen. Ik voelde dat eenheid zich verspreidde waarbij de verschillende kleuren een samenhang vormde die diep doorwerkte op de energie van het land en de plek.

Op verschillende piramides werkte ik met Ascension Instrumenten. Ook mocht ik in meditatie samen met Hilarion healing en eenheid brengen.

Draken plateau orbs bosnie


Tijdens het reizen dat ik samen met Femke doe mag ik de energie van eenheid brengen op de plekken waar we verblijven. De Ascension instrumenten gebruik ik daar ook bij. Dat voelt heel sprankelend en menigmaal raak ik diep ontroerd van de liefdevolle ervaring.

Tijdens het werken met Ascension komen Opgestegen Meesters helpen. Je kunt als een kanaal hun energie door je heen laten stromen en je laten begeleiden tijdens de sessie. Dat doe je door specifiek om hulp te vragen. Het helpt je om krachtiger te werken. Om je op weg te helpen deel ik een klein overzicht van de mogelijkheden:

  • Moeder Maria – veilig voelen, geboorte, bij weerstand
  • Maria Magdalena – trauma’s in de zonnevlecht, loslaten, liefde
  • Sananda (beter bekend als Jezus) – vrede, dat je er mag zijn, water element
  • Hilarion – genezing
  • Saint Germain – transformatie en transmutatie
  • Lord Lanto – verlichting / ascensie / wijsheid
  • Dwhal Khul – zelfvertrouwen, moed, je weg durven gaan
  • Lady Portia – karma oplossen, je kosmische energie en chakra’s activeren, eenheid

Specifiek om hulp vragen kun je met de Voice en de Tool of Calming voor je hart. Formuleer een goede wens en spreek deze hardop uit. 

Verder kun je tools inzetten die aansluiten bij de thema’s waar je mee bezig bent. In bovenstaand voorbeeld gebruik je de First Light regeneration wheel en zal Moeder Maria je begeleiden om deze op de juiste plek neer te leggen zodat weerstanden op fysiek, emotioneel en mentaal niveau ‘wegsmelten’ in de energie van liefde.

Heb je vragen naar aanleiding hiervan? Ik hoor het graag.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *