Mis je innerlijke vrede in je leven en heb je last van:

 • stress?
 • strijd met bijvoorbeeld mensen, de maatschappij of geld?
 • emoties zoals boosheid en verdriet?

Dan is er werk aan de winkel. Om je missie te leven is het namelijk noodzakelijk om innerlijke vrede te hebben. In onderstaande video leg ik uit hoe dat zit.

Een belangrijke onderstroom van je ziel en je missie is vrede. Zonder deze innerlijke vrede kan de energie van je missie onmogelijk optimaal stromen. Het is dus belangrijk om je op innerlijke vrede te richten en strijd en stress zoveel mogelijk te verminderen.

Tips:

 1. Vermijdt strijd door het nieuws te beperken
 2. Richt je op activiteiten waar je blij van wordt zoals:
  • Wandelen in de natuur
  • Een goed boek lezen (die je helpt bij innerlijke vrede)
  • Het werken / mediteren met Opgestegen Meesters
  • Een gezelschapspel met anderen spelen
  • etc.
 3. Geef tijd aan innerlijke vrede en niet aan dingen die niet kloppen / niet goed zijn

Meer weten?

Innerlijke vrede is belangrijk om in vrijheid je missie te kunnen leven. Opgestegen Meesters helpen je onder andere innerlijke vrede te creëren. In mijn begeleiding ontdek je hoe je als HSP verbindt met innerlijke vrede zodat je je missie kunt ontdekken en leven. Klik hier voor meer informatie hoe ik je verder kan helpen.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Innerlijke vrede noodzakelijk om je missie te leven!”

 1. Ha mathijs!

  Leuke video! Ik vind het verschil tussen strijd en competitie ingewikkeld! Soms is een beetje ‘strijd’ namelijk best wel leuk vind ik! Mijn ziels niveau houd van ‘spelen’. Is dat gek?

  Groetjes

  Maren

  1. blank
   Mathijs van der Beek

   Hallo Maren,
   Wat leuk dat je de video hebt bekeken. Spelen is inderdaad erg fijn. Vanuit ons aangeleerde denken is het inderdaad lastig om onderscheid te maken tussen competitie en strijd … echter hebben wij als mensheid het systeem waarin we denken en kijken zelf gecreëerd. Als je uit deze denkpatronen stapt in het nu en beland in het eenheidsbewustzijn dan verdwijnt strijd en neem je de wereld anders waar. Waarnemen vanuit deze plek is ook de plek van innerlijke vrede.

   Groet,

   Mathijs