Innerlijke vrede noodzakelijk om je missie te leven!

Mis je innerlijke vrede in je leven en heb je last van:

 • stress?
 • strijd met bijvoorbeeld mensen, de maatschappij of geld?
 • emoties zoals boosheid en verdriet?

Dan is er werk aan de winkel. Om je missie te leven is het namelijk noodzakelijk om innerlijke vrede te hebben. In onderstaande video leg ik uit hoe dat zit.

Een belangrijke onderstroom van je ziel en je missie is vrede. Zonder deze innerlijke vrede kan de energie van je missie onmogelijk optimaal stromen. Het is dus belangrijk om je op innerlijke vrede te richten en strijd en stress zoveel mogelijk te verminderen.

Tips:

 1. Vermijdt strijd door het nieuws te beperken
 2. Richt je op activiteiten waar je blij van wordt zoals:
  • Wandelen in de natuur
  • Een goed boek lezen (die je helpt bij innerlijke vrede)
  • Het werken / mediteren met Opgestegen Meesters
  • Een gezelschapspel met anderen spelen
  • etc.
 3. Geef tijd aan innerlijke vrede en niet aan dingen die niet kloppen / niet goed zijn

Meer weten?

Innerlijke vrede is belangrijk om in vrijheid je missie te kunnen leven. Opgestegen Meesters helpen je onder andere innerlijke vrede te creëren. In mijn begeleiding ontdek je hoe je als HSP verbindt met innerlijke vrede zodat je je missie kunt ontdekken en leven. Klik hier voor meer informatie hoe ik je verder kan helpen.

Over Mathijs

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Als loopbaancoach help hoogsensitieve mensen om hun missie te ontdekken en te gaan leven. Dat doe ik samen met de Opgestegen Meesters. Ik geloof erin dat iedereen zijn missie kan voelen/weten, omdat deze zich in het hart bevindt.

Ik help hoogsensitieve mensen naar deze plek zodat ze de vreugde en blijdschap van hun missie kunnen ervaren en gaan leven en werk hebben dat bij hen past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Innerlijke vrede noodzakelijk om je missie te leven!”

 1. Ha mathijs!

  Leuke video! Ik vind het verschil tussen strijd en competitie ingewikkeld! Soms is een beetje ‘strijd’ namelijk best wel leuk vind ik! Mijn ziels niveau houd van ‘spelen’. Is dat gek?

  Groetjes

  Maren

  1. blank
   Mathijs van der Beek

   Hallo Maren,
   Wat leuk dat je de video hebt bekeken. Spelen is inderdaad erg fijn. Vanuit ons aangeleerde denken is het inderdaad lastig om onderscheid te maken tussen competitie en strijd … echter hebben wij als mensheid het systeem waarin we denken en kijken zelf gecreëerd. Als je uit deze denkpatronen stapt in het nu en beland in het eenheidsbewustzijn dan verdwijnt strijd en neem je de wereld anders waar. Waarnemen vanuit deze plek is ook de plek van innerlijke vrede.

   Groet,

   Mathijs