In de Maria Magdalena Masterclass werk je met de energie van Opgestegen Meester Maria Magdalena. Zij helpt je bij:

 • vergeving
 • verdriet
 • emoties
 • familie karma

Lees hieronder wat ander deelnemers van de Masterclass vonden.

3 gedachten over “Ervaringen Maria Magdalena Masterclass”

 1. Mijn ervaring is dat hoe langer ik Mathijs volg en deelneem aan door hem georganiseerde activiteiten, hoe dieper mijn contact wordt met de opgestegen meesters en dat merkte ik vooral sterk in deze Maria Magdalena Masterclass. Mensen op wie ik boos was, zie ik nu anders en er is een mooie innerlijke kracht/stilte aangeboord. Voelt als een stuk bevrijding van een donker iets. Ook nu weer originele tools aangereikt gekregen, waar ik weer mee verder kan. Bijzonder!

 2. Ervaring Maria Magdalena masterclass :

  Een hele sterke warme , afstemming waarbij echt tastbaar en voelbaar, ” achterkant hart “een stukje zwaarte is afgevallen, de volgende ochtend lostte het “probleem” als vanzelf op , … mijn inzicht was anders en mijn steeds terugkerende gedachten hieraan verdwenen.
  Er is ook een veld van vrede, rust niets en alles , die ik nu kan voelen.
  . En ook fijn is dat Mathijs je alle meditatie’s toestuurt, zodat je het nogmaals kan beluisteren als je dit wilt.

 3. Wat ik heel fijn vind aan Mathijs is dat ik mij volkomen vrij en veilig voel om mij helmaal over te geven aan de masterclass en energie van Maria Magdalena .Je neemt deel aan een groepsmeditatie maar er is altijd heel gericht aandacht voor de persoon in de groep door gerichte aanwijzingen of bijsturing van Mathijs als dit nodig is. In de masterclass krijg je waardevolle tools aangereikt die je echt verder helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *