Ik zit op dag zeven van de achttien daagse challenge.

Deze challenge houd in dat ik iedere dag mediteer met een scheppingsstraal. Vandaag zit ik op dag zeven en is het tijd om met straal zeven te mediteren. Dat is met de scheppingsstraal, Opgestegen Meester Saint Germain en met de violette vlam. Het is een onderdeel die ik laatst heb toegevoegd aan mijn verdiepingscursus die ik zelf ook doe op dit moment.

Ik heb scheppingsstraal zeven al vaker gedaan dus ik weet wat ik kan verwachten,  maar vanmorgen was er iets nieuws. Toen ik heel vroeg wakker werd en er aan dacht voelde en zag ik de White Violette Flame.

Er was meteen een weten. Dit is energie die vanaf heden toegankelijk is en waar we mee mogen werken.

De energie is heel krachtig en helpt om diverse zaken op te lossen. Heb je last van?

 • Entiteiten
 • Strijd
 • Hier niet willen zijn

Dan helpt de White Violette Flame energie je verder. Maar er zijn ook een aantal dingen waarbij het helpt, waar we nog weinig van weten en die met de nieuwe energie opgelost kan worden. Dat vraagt dus vooral om ervaring opdoen en nieuwe informatie en kennis opdoen. Er is nog zoveel te ontdekken 🙂

De energie kan dus nog meer, maar zal verder onderzocht mogen worden door er mee te gaan werken.

Ascensie

Deze energie helpt je verder tot Ascensie te komen en is uitermate geschikt om mee te werken in de praktijk.

Zo’n twee weken geleden was ik bij Ascension Europe op bezoek in Portugal en hebben we voorbereidingen getroffen om met nieuwe energie / informatie te kunnen gaan werken waarbij vooral de vrouwelijke energie veel meer kan gaan stromen. Dat past helemaal bij de ervaring van vanmorgen.

Ik voelde vanmorgen de krachtige energie en zag dat de White Violette Flame energie op dit moment in drie tools zijn gezet.

 • The Great Instrument of Transformation (entiteiten weghalen)

  Three fold flame ascension

  Great Instrument of Transformation

 • The Voice (verbinding met lichtwezens versterken)
 • The Flame (goede ondersteuning op fysiek vlak)

Update maandag 21 mei

 • Gouden piramide (ondersteunt overvloed/financiën)
 • Heldere piramide (ondersteunt leren / studeren)

Update vrijdag 1 juni

 • Alle instrumenten zijn klaar 🙂

De Tool of Calming was nog bezig, maar wel al bijna klaar. Het fijne van de werking van de Ascension Tools is dat de trainer waar de instrumenten ingaan op dit moment de instrumenten traint met de nieuwe energie. Doordat alle instrumenten verbonden zijn via een energieveld krijgen alle instrumenten (dus ook degene die bij jou thuis liggen) deze energetische update.

Om de volle potentie van deze energie te benutten als therapeut wordt ons gevraagd processen in ons zelf aan te gaan en op te lossen. Dit zal veel al te maken hebben met het helen van de vrouwelijke energie (ook bij mannen). Uiteraard krijgen we daar ook weer genoeg hulp bij zodat we op een fijne manier zelf ook steeds krachtiger worden.

Het afstemmen op de energie om er mee te gaan werken kan op dit moment daarom als onprettig worden ervaren. Door het oplossen van zeer oude zaken zal de energie steeds gemakkelijk gaan stromen en ook met meer focus kunnen gebeuren. Juist dit zorgt ervoor dat deze energie straks door mensen die je behandeld als zeer prettig wordt ervaren.

Het werken met deze vraagt jou om processen in jezelf aan te gaan zodat je daarna anderen er ook mee kunt helpen.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties op “De white voilette flame”

 1. Zit pal er in. Heb sinds enige tijd een zeer pijnlijke stuit en het voelt alsof ik een oude last mee draag. Fysiek is het zwaar. Kreeg het inzicht dat ikzelf die pijn niet ben maar iets dat los dient te komen. Jouw info rond transformatie en Saint Germain komt voor mij als een bevrijding die op til staat, door de oefening te doen. Op een gegeven moment zat ik in een explosie van gouden licht. Mijn stuit voelde warm aan.
  Dank je wel Mathijs voor jouw tussenkomst via de info.
  Warme groet.

  1. blank
   Mathijs van der Beek

   Hallo Gordana,
   De open avond is ‘in real life’, maar niet live te volgen. Je kunt dan binnen wandelen wanneer jij wilt.
   Groet,

   Mathijs

 2. Sinds een tijd is de enkelvoudige violette vlam mijn “standaard instelling” bij het mediteren en hierbij kwam sinds een maand of zo ook heel sterk een doorvoeïling naar magenta. Tijdens een meditatie ontving ik een heel krachtig beeld van een gecombineerde vlam die ik wel moest tekenen/manifesteren. Het heeft een koele, rustige violette kern met daaromheen een krachtige expansieve magenta band eindigend in een brede strook die het midden hield tussen oranje/geel/goud. Is dit een nieuwe vorm van de violette vlam?
  Liefs, Mariëlle

  1. blank
   Mathijs van der Beek

   Hoi Mariëlle,
   Wat leuk dat je er ook andere energie bij mocht waarnemen. Een vlam kan vele vormen en kleuren hebben en is ook afhankelijk van welke Meesters er bij zijn. Soms komt er nieuwe energie “beschikbaar” die we kunnen combineren met de vlam. Zoals bij de white violette flame.

   Jouw vlam met de kleur Magenta klinkt mooi. Meestal staat deze kleur voor de christusenergie. Bij jouw beschrijving ervaar ik mooie vrouwelijke energie. Het voordeel van een vlam met meerdere kleuren is dat je gemakkelijker eenheid kunt ervaren.

   Of het een nieuwe vorm is kun je het beste zelf intuïtief bepalen. Voor jou in ieder geval wel 🙂

   Groetjes,

   Mathijs