Page content

Wat zijn Opgestegen Meesters?

Opgestegen-meester-orakelkaarten-Doreen-Virtue

Opgestegen meesters zijn mensen die hier op aarde of op een andere planeet hebben geleefd en hun ascensie hebben bereikt. Ascensie betekent verlichting. Je bent dan zo goed verbonden met jouw licht (je kern, je ziel) en leeft vanuit dat licht. 

Mensen die verlichting hebben bereikt worden ook wel 'meester' genoemd. Omdat sommige meesters ervoor hebben gekozen om niet meer fysiek terug te keren op aarde (maar wel op aarde helpen), worden ze ook wel  'opgestegen' of 'opgevaren' meesters genoemd.

In deze aflevering van HSP TV interviewt Femke de Grijs mij over hooggevoeligheid en Opgestegen Meesters. Want wat zijn het precies en wat kan je ermee? Mocht je liever willen lezen, bekijk dan de tekst onder het filmpje.

Voorbeelden van opgestegen meesters

Jezus en Boeddha zijn bekende opgestegen meesters. Ook zijn er minder bekende opgestegen meesters. Doreen Virtue heeft er 44 in haar kaartenset met de Opgestegen Meesters verwerkt. Elke meester heeft zijn/haar kwaliteit.

Wat voorbeelden van kwaliteiten die opgestegen meesters hebben:

  • Jezus: open je hart voor liefde
  • Boeddha: mediteren
  • Kuan Yin (godin): loslaten
  • Melchizedek: wet van de aantrekkingskrachtopgestegen-meesterkaarten-doreen-virtue-jezus-boeddha-kuan-yin

Wat kun je met de opgestegen meesters?

Je kunt de opgestegen meesters als een inspiratiebron in je leven gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld op mediteren. Als je gaat mediteren ervaar je de verschillende kwaliteiten van energie die meesters bij zich droegen en zich eigen hebben gemaakt. Op een gegeven moment kan dan in de meditatie de persoon, de meester 'wegvallen' en kun je alleen de energie erachter ervaren, zoals die van vreugde of onvoorwaardelijke liefde.

Je kunt dus kwaliteiten van energie met hulp van de opgestegen meesters eigen maken.

Ben je hoogsensitief en op zoek naar jouw missie op aarde?
Vul hieronder je naam & e-mailadres in en ontvang een PDF met Opgestegen Meester Energiekaarten die je erbij helpen!
Privacywaarborg: ik zal in geen geval jouw gegevens aan derden verstrekken.

Comment Section

0 reacties op “Wat zijn Opgestegen Meesters?

Plaats een reactie


*