Wat zijn opgestegen meesters en wat kun je ermee?

Ze kunnen je bij veel problemen helpen, maar wat zijn Opgestegen Meesters precies? Opgestegen meesters zijn mensen die hier op aarde of op een andere planeet hebben geleefd en hun ascensie hebben bereikt. Ascensie betekent verlichting. Je bent dan zo goed verbonden met jouw licht (je kern, je ziel) en leeft vanuit dat licht. 

Mensen die verlichting hebben bereikt worden ook wel ‘meester‘ genoemd. Omdat sommige meesters ervoor hebben gekozen om niet meer fysiek terug te keren op aarde (maar wel op aarde helpen), worden ze ook wel  ‘opgestegen’ of ‘opgevaren’ meesters genoemd.

In deze aflevering van HSP TV interviewt Femke de Grijs mij over hooggevoeligheid en Opgestegen Meesters. Want wat zijn het precies en wat kan je ermee? Mocht je liever willen lezen, bekijk dan de tekst onder het filmpje.

Voorbeelden van opgestegen meesters

Jezus en Boeddha zijn bekende opgestegen meesters. Ook zijn er minder bekende opgestegen meesters. Doreen Virtue heeft er 44 in haar kaartenset met de Opgestegen Meesters verwerkt. Elke meester heeft zijn/haar kwaliteit.

Wat voorbeelden van kwaliteiten die opgestegen meesters hebben:

  • Jezus: open je hart voor liefde
  • Boeddha: mediteren
  • Kuan Yin (godin): loslaten
  • Melchizedek: wet van de aantrekkingskracht

opgestegen meesters jezus, boeddha en kuan yin

Wat kun je met de opgestegen meesters?

Je kunt de opgestegen meesters als een inspiratiebron in je leven gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld op mediteren. Als je gaat mediteren ervaar je de verschillende kwaliteiten van energie die meesters bij zich droegen en zich eigen hebben gemaakt. Op een gegeven moment kan dan in de meditatie de persoon, de meester ‘wegvallen’ en kun je alleen de energie erachter ervaren, zoals die van vreugde of onvoorwaardelijke liefde.

Je kunt dus kwaliteiten van energie met hulp van de opgestegen meesters eigen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *