“Na een zoektocht van jaren vond ik de oplossing!"

Mijn naam is Mathijs van der Beek, loopbaancoach voor hooggevoelige mensen.

Ruim tweederde van mijn leven ben ik bewust op zoek geweest naar zingeving en verbinding met de spirituele wereld.

Het lukt maar niet om hier grip op te krijgen, totdat ik de Opgestegen Meesters ontdekte. Dat zijn mensen die eerder op aarde hebben geleefd en verlicht waren: zij leefden vanuit hun hart. Denk maar aan Boeddha of Jezus.

Ik ontdekte hoe eenvoudig het is om met Opgestegen Meesters te verbinden en je missie op aarde te leven met behulp van de Opgestegen Meesters. Dit had ik veel eerder willen weten, zodat ik niet zo had hoeven worstelen...

Het voelde als thuiskomen en een bevestiging dat er meer was dan we op het eerste gezicht kunnen waarnemen. Ik zag dat iedereen een prachtig licht in zich droeg en dit kon gaan leven op aarde!

“Je hoeft niet alles alleen te doen”

Veel hooggevoelige mensen weten niet precies wat Opgestegen Meesters werkelijk zijn en hoe ze zich ermee kunnen verbinden. Het is een 'ver van hun bed show'. Toch kan het verkrijgen van kennis en vaardigheden eenvoudig en zelfs leuk zijn!

Hou zou het zijn als je ondersteunt wordt door de Opgestegen Meesters bij het leven van je missie op aarde? HSP hebben vaak van nature een aanleg om met Opgestegen Meesters te werken. Om je hierbij te helpen ontwikkelde ik de Online Introductiecursus 'Wie zijn Opgestegen Meesters?'

Ik geloof erin dat de we de energie van Opgestegen Meester naar aarde mogen halen, zodat we op aarde een mooiere wereld kunnen creëren. In de Online cursus ontdek je hoe je de energie naar aarde en in je eigen leven haalt. Hiermee creëer je een leven vol vreugde, liefde en wijsheid.

Ontdek in deze Online introductiecursus :

  • Wat Opgestegen Meesters zijn
  • Het geheim hoe je met Opgestegen Meesters verbindt
  • Hoe Opgestegen Meesters je precies kunnen ondersteunen, zodat je je nooit meer eenzaam voelt
  • Hoe je onzekerheid, negatieve gedachten en zwaarheid overwint
  • Hoe je niet meer het idee hebt dat je zo geblokkeerd wordt
  • Hoe je gesteund wordt om angst los te laten, zodat je durft te gaan staan voor wie jij bent
  • Hoe je controle over je leven creëert
  • Hoe je jouw missie de ruimte kunt geven
  • Hoe je je eigen licht kan laten stralen!

“Helen van jezelf”

Tijdens de online cursus werk je met de energie van Opgestegen Meesters. Deze energie is heel krachtig en helpt om oude pijnen en blokkades op te lossen. Doordat dit opgelost wordt komt er ruimte om je missie op aarde te leven waardoor je een vervult leven kunt creeeren en vreugde ervaart.

Klaar om kennis te maken met Opgestegen Meesters?

De investering in deze Online Introductiecursus is € 160 inclusief btw.
Klik hieronder op de groene knop om direct toegang te krijgen.

Klik hier om direct toegang te krijgen

Garantie

Ik wil graag dat je meer dan blij bent met deze Online Introductiecursus. Mocht deze Online cursus niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je me vòòr module 3, deel 1 "Wat zijn Opgestegen Meesters?" en binnen zeven dagen na aankoop een e-mail sturen. Ik geef je dan een tegoedbon ter waarde van 100% van de cursus, die je kunt gebruiken voor mijn andere diensten. Deze vind je op mijn site, onder het kopje 'Diensten'

Klik hier om direct toegang te krijgen>>>

Wat anderen zoal zeggen over mijn training:

Petra Bos

"Dat opgestegen meesters zeker de weg is die voor mij ideaal is. Wist het nog niet zeker maar nu wel"

Julienne Van de Voorde

Vele mooie inzichten. Spirituele groei. Anders omgaan met de medemens. Op een opbouwende manier situaties, confrontaties benaderen of bekijken. Ongelooflijk dankbaar voor alles dat me aangereikt werd om deze ervaring en groei te ervaren. Bijzondere dank aan jouw dat je op mijn weg kwam om de mogelijkheid te geven kennis te maken met de opgestegen meesters die nu in mijn leven aanwezig zijn.

Pauline van den Broek

Ik heb mooie dingen ervaren: prachtige beelden bij de visualisatie's. Ik heb ze opgeschreven. Wat me het meest is bijgebleven zijn de twee blauwe energie bollen bij mijn nek en onderaan mijn stuit en de Engelen-vleugels aan mijn rugzijde. Dat komt regelmatig spontaan terug. Er is iets geopend, wat dus geopend blijft en me een steunend gevoel geeft.

Dat is bijzonder, omdat ik wel vaker mooie dingen heb ervaren bij visualisatie's (echter niet zo prachtig als wat ik gezien heb tijdens de visualisatie's tijdens jouw begeleiding-contact-maken-webinar) maar dan verdwijnt dat weer en "beklijft" niet. Dus dat heeft me aangenaamd verrast: dat het nu wel duurzaam is.

Wat je aanreikt in de online training vind ik ook heel origineel en die informatie ben ik nog nergens anders tegengekomen en ik heb nogal wat spirituele cursussen gedaan....

Reactie op een live cadeautje bij de training:

P.S. Het enige dat je nodig hebt om deze cursus te kunnen volgen is een computer, tablet of smartphone met internet.

P.P.S. Je hebt geen technische kennis nodig om deel te nemen. Kan je naar een website gaan, op knoppen, links en de playbutton van een video klikken? Dan kan je meedoen met de Online Introductiecursus!

Klik hier om direct toegang te krijgen